Deilig og sunn mat og drikke

Uten mat og drikke duger helten ikke

For ikke så lenge siden begynte jeg er sunnere liv. (Ikke hatt et så veldig usunt liv heller, men sunnere dette). På bildet ser du litt av maten jeg spiser og hva jeg drikker. Det er mange grunner til at jeg har begynt med dette. Det aller viktigste er jo at det forbedrer både innvendig og utvendig helse og da er det jo en god grunn til å gjøre dette. I tillegg har man jo mulighet til å ta flere turer ut og kose seg enda mer på turene ved å bli i god fysisk form.

Jeg er ikke ekstremt opptatt av den sunne maten skal være 100% riktig til enhver tid så her vil jeg anbefale mat som er god og bra både hjemme og ute på tur, og som er god mat med noe mindre kalorier enn alt det andre gode, men usunne som finnes.

Litt av min sunne mat:

Salat med ulike grønnsaker med og uten tilsatt kylling osv. Salt kan jo brukes til mye og spises alene.

Frukt: Max tre for dag pga fruktsukker

Kokte og rå grønnsaker

Yoghurt med ulike smaker blandet med musli, havregryn og bær og chiafrø etc.

Grove knekkebrød og/eller grove skiver med magerost og/eller vanlig pålegg.

Snacks i helgene: 30% mindre fett potetgull og mandler til så man blir fortere mett. Mandler eller andre nøtter er og fint når man føler et sug etter noe å spise mellom måltidene ellers i uka.

Til drikke går det mest i vann der jeg får bruke mine flotte og store flasker. 

Den blågrønne melka med flere vitaminer er og flott å drikke ren eller ved å blande seg noe med f eks NuSkin sitt proteinpulver. Her kan man og mikse å trikse litt ned ulike ingredienser så man får litt varierte smaker.

Nedenfor finner du linker til 7 digge frokoster du kan lage med havregryn, produkter til matlaging og til å ha drikke i og shakepulver fra NuSkin.

7 digge frokoster du kan lage med havregryn (aftenbladet.no)

Matlaging/kjøkkenutstyr til ulike turer og på kjøkkenet hjemme (uniketurprodukter.com)

Termoser, flasker og kopper (uniketurprodukter.com)

My Site-hjemmeside (mynuskin.com)

Tilbake til bloggen