Høstprosjekter og flotte høstturer

Høstprosjekter og flotte høstturer

Høsten starta med et brak og med så mye godvær ble det fristende å ta seg turer ut og også ta med seg maten ut. Siste rest av blåbæra fikk jeg og spist litt av på de fine skogsturene mine både til fjells og på flatere stier. Så fikk jeg rigga til både min lille grill og stormkjøkkenet mitt utenfor huset. Kjempegreier! Trenger ikke å ta med maten og turproduktene så langt hvis man ikke har mulighet eller har lyst å dra så langt alltid.

Så har det nå komt en tarp i hus som skal settes opp. Tenker å ha tak over hengekøyen så jeg kan ligge å høre på regndråpene som det sikkert blir en del av fremover. Det er så koselig å høre regnet på sånne tak og det er heller ikke så klamt med hengekøye som det kan være å oppholde seg i et telt når det regner.

Hvis du og trenger en tarp og/eller ei hengekøye kan det kjøpes her:

Hengekøye og/eller regntett tak/tarp (uniketurprodukter.com)

I det siste har dattera mi hatt 10 års jubileum som ble feiret over tre dager. Sånn er det med de barna som feirer over mange dager, men kjekt det og mye søt og god mat i det siste. Litt usunt, men passer på å ha litt salat og frukt og selv om det er bursdag.😇 

Høstsamlingen i butikken finner du her med mange nye og flotte produkter (sko og klær for det meste) til høsten spesielt. Kjekt å ha når det begynner å bli kaldere.

https://www.uniketurprodukter.com/collections/host-og-vinterklaer

Ellers kommer det stadig nye produkter i denne samlingen.

https://www.uniketurprodukter.com/collections/de-nyeste-produktene

Da skal jeg fortsette arbeidet med nye produkter og forskjellig, men før jeg gjør det vil jeg fortelle at det er SALG på hele butikken nå så kjøper du to eller flere produkter får du 15% rabatt på bestillingen din. Bruk koden Helebutikken15 ved utskjekking.  

Du får ha en fin høst! 🏕️🕷️🍂

 

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar