Nytt år og nye muligheter

Nytt år og nye muligheter

Godt nytt år alle sammen! 🥰

Nå takker jeg for det gamle og satser på et år med mange muligheter både for meg og hele verden! Tenker man positivt kan man få gjordt mye bra fremover. Selv om man har hatt noen motbakker på veien bør man tenke at det er da det ofte går oppover. Så da er det bare å fortsette å se fremover mot målene man har satt seg. 

For meg er det å fortsette å lære meg mer på kurset jeg går på og satse på å gjøre butikken bedre og bedre og det skal jeg gjøre så godt jeg kan med. Jeg har begynt litt med ei ny mappe som heter helse og velvære produkter for eksempel. Der finnes det mange gode produkter for å ta vare på kroppen og helsen og det er jo viktig å ta vare på så man kan få et langt og godt liv.

I vintersamlingen er det og en del nye produkter og 15% vintersalg denne måneden. Ta en titt der om du trenger noen gode og varme klær og/eller sko. Dette er allerede billige produkter til nedsatt pris..

Ellers tenker jeg at jeg må komme meg litt mer ut i frisk luft selv om jeg arbeider med butikken og annet. Jeg må huske på at denne butikken kan taes med overalt og at man ikke trenger pc hele tiden. Jeg har vært en del ute i året som har gått, men dette må jeg gjøre enda mer av og jeg skal prøve å inspirere flere til å gjøre det samme. 

Her er noen linker til to av de mest aktuelle mappene denne måneden.

Linker: 

Helse og velvære

produkter: https://www.uniketurprodukter.com/collections/helseprodukter

Vintersamling

https://www.uniketurprodukter.com/collections/vintersamling

Stå på folkens og prøv å gjøre det beste ut av tiden og mulighetene dere har med mange gode opplevelser fremover! 🥰

 

 

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar