Sommernytt

Sommernytt

Håper du har en fin sommer! Beklager litt dårlig oppdateringer på siste nytt bloggen. For deg som følger nyhetsbreva blir det litt flere oppdateringer underveis, men skal prøve så godt jeg kan her og. Følg gjerne nyhetsbrevene og se de andre bloggene og/eller følg meg på de ulike sosiale kanalene.🥰

Sommeren er her og tida går fort, men været er jo veldig skiftende og ikke så sommerlig så da må man bare kle seg etter været og kose seg både ute og inne. Produkter til både utendørs og innendørs og til ulike temperaturer finnes i butikken så bare å kike deg rundt litt og så er der jo litt tilbud og på noen av produktene, vanlig salg og pakketilbud her: 

Tilbud (uniketurprodukter.com) og Salg (uniketurprodukter.com)

Snart kommer det hengekøye i hus her og det kan bli kjekt. Denne skal jeg sette opp i hagen og kanskje blir det noen hengekøyeturer med denne og. Er ikke så glad i veps og humler, men liker sommerlydene de lager så da kan jeg gjemme meg bak myggnettingen i blant så jeg får fred 😉 

Vil du og ha deg ei hengekøye å slappe av i finnes det ei flott ei her i flere fine farger:

Hengekøye med myggnetting og hurtigåpning (uniketurprodukter.com)

Så har jeg kjøpt en del andre produkter til meg selv og til lageret hjemme og de kommer snart. Denne "strandbagen" (se den blå bagen på bildet) er noe som har komt allerede og den blir kjekk å ha med både i bilen, på camping og turer på stranda der man og har plass til kald drikke i kjølebagen under. Denne får du 10% avslag på om du kjøper den i løpet av uken som kommer (t.o.m 23.06 kl 23.30). Bruk koden: 10%strandbag.

Se bagen her: Strandbag med kjølebag (uniketurprodukter.com)

Da skal jeg kose meg mer på gåturer og sykkelturer blant annet og snart går turen til Spania igjen og da blir det å passe seg for myggen som bruker å bite meg. I år tar jeg med et par ekstra apparat som skal hjelpe godt mot myggen (fungerer og som luftrenser). De finnes i tre ulike varianter og har fått gode omtaler fra mange. Les mer om disse apparatene her: Moskitofree (uniketurprodukter.com)

Da avslutter jeg for denne gangen så kommer flere nyheter om ikke så veldig lenge. Ha en fortsatt fin sommer! 

 

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar