Nye samarbeidspartnere? Og andre oppdateringer...

Nye samarbeidspartnere? Og andre oppdateringer...

Da var det på tide med en i oppdatering. Jeg har nå begynt å få noen nye bekjentskaper og samarbeidspartnere skal du se. Helt i startgropa her så få vi se hvordan dette går fremover. Kan jo egentlig bare hoppe i det så spennende tider! Alt kan skje så vi får ta tida til hjelp ei stund. Mer om denne saken senere. 

Ellers har jeg vært mye ute og gått og jogget litt i det siste, men det har blitt for lite sykkelturer så det får bli snart. Jeg har og vært på et par bilturer. En av bilturene tok jeg til Ørskogfjellet med mora mi en fineværsdag og det var kjekt. Veldig koselig med turer ute i det ofte fine vårværet. Ikke så lenge til sommeren heller og da har vi jo mulighet for andre flotte turer som turer på stranda blant annet. Mye å se frem til og jeg har til og med kjøpt meg nye sandaler, bikini og piknikmatte siden sist, så nå forbereder jeg meg for flere turer både hjemme og utenlandsk i sommer. Du får høre mer om dette senere. 

Vil du se produktene jeg har kjøpt er det bare å søke på de ulike produktene i søkefeltet så kan du nok finne de. 😇😊

På lager hjemme/Norge (uniketurprodukter.com)

De nyeste produktene (uniketurprodukter.com)

Nå langhelg for barna og meg (samboer en ekstra dag fri og da) og bursdagsfeiring av meg selv på fredag så dette kan bli bra! Fortsettelse følger! 😁

 

 

Back to blog

Leave a comment