Sommeren snart over og høsten er på vei med mye nytt

Sommeren snart over og høsten er på vei med mye nytt

Da var vi skikkelig i gang igjen etter sommerferien. Jobber jo hver dag, men enda mer fra høsten av. I dag kom de nye logo klistermerkene til pakkene som sendes fra lageret hjemme. I tilegg til et par andre produkter og pakkposer. Kjekt å ha! 🥰

Det har blitt noen vandringer i skog og mark i det siste og litt blåbærplukking ble det og på veien som jeg både har lagt i boks og plukket og spist opp på veien. Dette ble plukket i nærmiljøet som jeg benytter meg mye av med Tueneset som har fine "småtopper", fjære, skog og mark og akvarium blant annet.Trenger ikke alltid gå så langt når man har så fint område i gangavstand. Det er deilig bare å komme seg ut i frisk luft for å lufte hodet og slippe å stivne for mye i kroppen.

Jeg har også tatt i bruk de gode knebeskytterne på noen av turene mine. Har du kneplager og trenger noen gode knebeskyttere kan du prøve et par her: 

Avanserte knebeskyttere (uniketurprodukter.com eller fra lageret hjemme her: Avanserte knebeskyttere (uniketurprodukter.com)

Ellers kan jeg tipse om tilbud på campingprodukter nå der du kan kjøpe to campingprodukter og få 15% rabatt. Skriv inn koden LETSCAMP ved utskjekking for rabatt.

Unike produkter til campingturen (uniketurprodukter.com)

Så har jeg komt litt i gang igjen med strikking og har noen grytekluter til på lageret nå med egen vri. De finner du her: 

https://www.uniketurprodukter.com/products/strikket-grytekluter-med-egen-vri eller under kategorien turstrikk her: Turstrikk (uniketurprodukter.com)

Nb! Etikettskriveren min er på vei og jeg gleder meg til å få ordne fraktetiketter fra eget hjem i tilegg til andre flotte etiketter. Dette blir stas! 🤩

 

 

 

 

Back to blog

Leave a comment