Ukens oppdatering av så mangt

Ukens oppdatering av så mangt

Ukene flyr avgårde. Litt for fort, men sånn er det bare. Plutselig blei det høst med noen fine sommerlige dager først og no litt kaldere, men stort sett fint så langt. En dag når det var strålende sol og varmt og måtte jeg inn på verksted med bilen og få den EU godkjent og mens jeg venta tok jeg med mora mi på spasertur til tanta mi og katten som vi hadde før. Det var en fin tur. Bilen blei ikke ferdig så da fikk vi oss noen bussturer og...Greit nok, men no er bilen heldigvis godkjent og vi får prøve oss på noen høsturer rundt omkring med bil og skal du se. 

Som dere ser på bildesamlingen har det nå begynt å bli fine høstfarger ute og jeg tok meg en tur på Pila en dag, som er et lite fjell i nærmiljøet. Så deilig å lufte hodet og bevege kroppen i så frisk høstluft og plukke litt blåbær på veien. Denne gangen gikk blåbæra rett i munnen...

Så var det ned igjen fra fjellet å få seg litt pastasalat og litt vann i min nye kopp. Denne står det om inne på tips sida for de som vil ha tips til termokopper. 

https://www.uniketurprodukter.com/blogs/tips/tips-til-termokopp

Flere tips og triks kommer snart.

Så var det salg og mva. Jeg har til no ikke lagt på noe mva i produktprisene, men no må det legges på litt siden jeg er mva registrert. Egentlig er det 25% mva, men prøver å være noe grei her så produkta ikke blir så veldig dyre.

Håper dette ikke skremmer dere noe særlig. Jeg liker heller ikke måtte gjøre dette, men moms må betales og legges til på varer. Heldigvis er det fri frakt på alle produktene! :)

Ha en fin høst alle sammen! 

 

 

 

Back to blog

Leave a comment