"Vinterferien" over og mye nytt på gang

"Vinterferien" over og mye nytt på gang

"Vinterferien" var helt grei med en del jobbing og litt tid til noen gåturer i nærmiljøet og litt besøk til/av venner og familie. Langturer får vi spare til senere. Fikk brukt et par nye produkter og på noe korte og greie bilturer og. Jeg fikk prøvd den nye toliters termosen ute og en ny og flott tumbler både i bilen og ellers. Termosen holder veldig bra på varmen og tumbleren fikk jeg plass til i bilen og er blant annet helt lekkasjesikker.

En dag ringte det ei dame som selger Moskitofree produkter og ville ha meg på laget så da har jeg fått meg enda en ny samarbeidspartner. Dette er gode myggbeskyttere og også luftrensere. Alt i ett. Du kan lese mer om de nedenfor. 

Ellers har jeg fått inn en del nye sko til både voksne og barn og innovagoods er og et merke du sikkert kan se noen produkter av her snart. Det vil kanskje og snart komme flere merker og noen vårnyheter no når våren nærmer seg.

Håper dere liker de nye oppdateringene i menyen og fremsida. Selv synes jeg dette ble litt bedre...kanskje blir det enda bedre også etterhvert. Forandring fryder!

Da er det bare å glede seg til våren og før man vet ordet av det er også påsken her! 🤗

Linker til termoskoppene: 

Termoskopper i rustfritt stål med kapasitet på 600 ml og 890 ml (uniketurprodukter.com)

Termos i rustfritt stål med mange drikkemuligheter (uniketurprodukter.com)

Link til Moskitofree samling: 

Moskitofree (uniketurprodukter.com)

Back to blog

Leave a comment